Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

Colostrul, o modalitate de a îmbunătăți imunitatea la copiii de orice vârstă!

Colostrul, o modalitate de a îmbunătăți imunitatea la copiii de orice vârstă!
Mulți părinți sunt îngrijorați că adesea copiii lor se imbolnăvesc și caută o modalitate de a le îmbunătăți imunitatea. Natura a creat o serie de substanțe care pot întări sistemul imunitar al copilului. Din păcate există insă și substanțe ale căror proprietăți nu sunt cunoscute pe scară largă. Una dintre ele este colostrul. Cum funcționează produsele care conțin colostru? Cum afectează acestea corpul si ce beneficii exceptionale oferă?

Ce conține colostrul pentru copii?

Colostrul sau colastra, cum il denumeau batrânii, este primul aliment primit de fiecare nou-născut, inclusiv de bebeluși. Este format din mai mult de 250 de substanțe bioactive care influențează buna funcționare a sistemului imunitar și a sistemului digestiv. Are multe beneficii datorită prezenței unor componente precum: imunoglobuline, proteine ​​din zer, cazeină pline de aminoacizi esențiali, lactoferină, lizozim, lactalbumină și colostrinină. Colostrul Genactiv conține, de asemenea, vitamine ușor absorbabile, cum ar fi: A, C, E, B1, B2 și B6. Mai mult, include și substanțe minerale: calciu, fosfor, magneziu, potasiu și sodiu. Cel mai valoros colostru este cel recoltat la scurt timp după naștere, deoarece atunci concentrația de substanțe bioactive este cea mai mare.

Colostrul bovin produs de Genactiv se obține la primul muls, în primele două ore de alăptare după naștere

Ce tip de colostru putem să alegem pentru copii?

Compania Genactiv a pregătit o gamă întreagă de produse cu colostru de cea mai înaltă calitate, sub diferite forme, pentru a răspunde așteptărilor chiar și celor mai pretențioși consumatori tineri. Când alegeți un produs pentru copii, ar trebui să luați în considerare forma de prezentare si de administrare a produsului. Gustul produsului este, de asemenea, un factor important pentru copii.

Pentru copiii mai mici, cel mai bun este colostrul Genactiv sub formă lichidă sau colostrul Genactiv în pliculețe.

Colostrul lichid ar trebui să aibă o culoare alb-crem. Cand alegeti un produs trebuie să acordați o atenție specială culorii, deoarece produsele care se prezintă sub formă de lichid transparent incolor, nu conțin colostru natural.

Copiilor mai mari li se poate administra colostru în capsule masticabile sau colostru în pastile.

Pe lângă recoltarea imediat după nastere, eficacitatea colostrului Genactiv depinde de metoda de uscare. Numai uscarea prin liofilizare garantează păstrarea proprietăților bioactive ale componentelor sale. Toate produsele noastre conțin numai colostru liofilizat.

Când și cum se folosește colostrul pentru copii?


Colostrul Genactiv oferă copiilor nou-născuți posibilitatea de a se adapta vieții în afara uterului și este în mare măsură responsabil de dezvoltarea lor adecvată. Cercetările științifice confirmă faptul că această substanță are un efect deosebit de benefic asupra corpului uman. Specialiștii recomandă administrarea de produse pe bază de colostru pentru a susține si dezvolta rezistența naturală la diferite boli.

Proprietățile imunomodulatoare ale colostrului întăresc apărarea naturală a copilului. Componentele colostrului Genactiv au proprietăți antibacteriene, antifungice, antivirale și antiinflamatoare. Se recomandă să vă informați de diponibilitatea produselor pe bază de colostru și cum vă pot ajuta.


Coșul tău: