Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

Colostrul poate fi utilizat în timpul sarcinii?

Colostrul poate fi utilizat în timpul sarcinii?

Aliment minune pentru bebeluş, colostrul este prima şi cea mai importantă hrană a unui nou-născut. Colostrul este un aliment minune pentru bebeluşi şi, deoarece este secretat într-o cantitate nu foarte mare, timp de numai câteva zile după naştere, este extrem de important ca nou-născutul să beneficieze de ingredientele sale fantastice. Suplimentele pe baza de colostru sunt recomandate a fi folosite si de mame, in timpul sarcinii. Totodata, datorita ingredientelor naturale, colostrul ajuta la reducerea aparitiei problemelor in sarcina.

Cum ajuta colostrul in timpul sarcinii?

Beneficiile colostrului în timpul sarcinii


Beneficiile utilizării colostrului în sarcina includ, în special, efectul excelent al acestuia asupra sistemului imunitar și asupra tractului digestiv. Există peste 250 de factori biologic activi, inclusiv lactoferina, lizozimul, imunoglobulinele, factorii de creștere, aminoacizii și vitaminele esențiale (A, C, E, B1, B2, B6) și mineralele (inclusiv fosfor, magneziu, potasiu și calciu).

Atunci când este administrat oral, colostrul acționează local în intestin pentru a-i consolida bariera impotriva infectiilor (epiteliul) și pentru a preveni intrarea în sânge a toxinelor și a agenților patogeni care cauzează boli. În același timp, are un efect complex asupra întregului corp, sprijinind dezvoltarea mecanismelor imunitatii naturale.

Poate ajuta femeile însărcinate să isi mentina sănătatea și să completeze orice deficit de vitamine care poate apărea în acest timp.

Nu există contraindicații pentru administrarea colostrului în timpul sarcinii și alăptării. Singurul obstacol poate fi alergia la ingredientele colostrului, în special la proteinele din laptele de vacă. Pentru a determina prezența unei reacții alergice, este suficient să se administreze o cantitate mică din conținutul plicului sau capsulei pe mucoasa bucală. Apoi, urmăriți orice umflare sau roșeață.

Cercetările științifice arată clar că nu există efecte secundare rezultate din administrarea de colostru. Acestea sunt considerate eficiente, naturale și sigure, utilizate, printre altele, pentru a restabili permeabilitatea corectă a barierei intestinale și pentru prevenirea și terapia atât a nou-născuților, a copiilor, cât și a adulților. Efectul benefic al colostrului asupra corpului este rezultatul acțiunii armonioase a componentelor sale individuale. Aceste substanțe funcționează împreună într-o sinergie perfectă. Puterea colostrului este data de interacțiunea a peste 250 de agenți bioactivi.

Colostru în timpul sarcinii - dozare

Colostrul, ca produs natural format în glandele tuturor mamiferelor, este asimilat de nou-născuți în orice cantitate. Nu este posibilă supradozarea colostrului, deoarece intestinul însuși reglează cantitatea de substanțe absorbite. De asemeni, folosirea colostrului nu are contraindicatii.

Suplimentarea cu colostru bovin este recomandată indiferent de vârstă și starea de sănătate.

Compozitia colostrului bovin este foarte asemanatoare cu cea a colostrului matern uman, prin urmare nu provoaca efecte secundare.

Produsele Genactiv ar trebui, în majoritatea cazurilor, să fie dozate după cum urmează:

Preventiv și în cazul infecțiilor sezoniere, se recomandă administrarea suplimentului de Colostrum Colostrigen de două ori pe an, în special în perioadele de tranziție de la sezonul cald la cel rece (în special toamna și iarna). Doza recomandată este de 2 DB (doză de bază - 2 capsule de 200 mg sau 1 plic de 500 mg) timp de 15 zile, urmată de 1 DB timp de 30 de zile. Dacă, în ciuda eforturilor preventive, apare o infecție, se recomanda să luați 2 DB de colostru timp de 3-5 zile.


Coșul tău: