Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

Laptele de iapă

Laptele de iapă
În zilele de astăzi suntem mult mai conștienți de adevăratele nevoi nutriționale ale corpului nostru. Diverse produse de bază din dietele tradiționale au dispărut, fiind percepute drept inutile, chiar periculoase și au fost înlocuite cu alternative mai benefice iar laptele de iapă este unul dintre acestea.

În zilele de astăzi suntem mult mai conștienți de adevăratele nevoi nutriționale ale corpului nostru. Diverse produse de bază din dietele tradiționale au dispărut, fiind percepute drept inutile, chiar periculoase și au fost înlocuite cu alternative mai benefice iar laptele de iapă este unul dintre acestea.

Oferind o serie largă de beneficii pentru sănătate, laptele de iapă stabilește un nou stil de viață, fiind o sursa de vitamine, saruri minerale și proteine (albumina) responsabilă pentru buna hidratare a celulelor și menținerea pH-ului adecvat al pielii. Conține cantități mari de substanțe active naturale cu efecte de reglare, enzimatice si hormonale.

Iata cateva dintre motivele pentru care laptele de iapa a devenit atat de apreciat:

Ușor de digerat

  Unul dintre principalele beneficii ale laptelui de iapă este ușurința cu care este digerat de organism. Acesta este mult mai asemănător cu laptele uman decât laptele de vacă, motiv pentru care este mult mai bine tolerat de corpul copiilor, în special de cei care suferă de intoleranțe alimentare și alergii. Laptele de iapă conține mult mai puține proteine ​​din fracțiunea cazeinei decât colostrul și laptele de vacă, dar mai multe proteine ​​din zer, inclusiv în principal albumina biologic activă.

  Laptele de iapă este delicat cu digestia și poate ajuta la reducerea simptomelor precum balonarea, indigestia și constipația.

  Bogat in vitamine

   Laptele de mare este foarte bogat în vitamine vitale pentru o sanatate optima, printre care:

   • Vitamina A - Importantă pentru o vedere sănătoasă, întărirea sistemului imunitar și menținerea unei bune structuri osoase.
   • Vitamina B1 - Previne complicațiile sistemului nervos, întărește mușchii și menține intestinele sănătoase.
   • Vitamina B2 - Ajută la menținerea unui nivel energetic ideal prin descompunerea proteinelor, grăsimilor și carbohidraților.
   • Vitamina B6 - Stimulează sănătatea creierului și fluxul sanguin.
   • Vitamina B12 - Menține sistemul nervos și celulele sanguine sănătoase.
   • Vitamina C - vitală pentru creșterea, dezvoltarea și repararea țesuturilor.
   • Vitamina K - Importantă pentru coagularea sângelui și pentru metabolismul osos.


   Bogat in minerale

    Laptele de mare este plin de minerale benefice. Combinarea acestora ajuta la tratarea mai multor afecțiuni. Printre mineralele găsite în laptele de iapă se numara si:

    • Potasiu - Ajută la reducerea tensiunii arteriale crescute, a anxietății severe și a stresului. La fel, potasiul susține forța musculară și funcțiile cheie ale sistemului nervos.
    • Fierul - Este cel mai cunoscut pentru impactul său asupra energiei, dar joacă și un rol cheie în sistemul nostru imunitar, funcțiile gastro și reglarea temperaturii.
    • Calciul - Este important pentru menținerea oaselor puternice. Este, de asemenea, important pentru menținerea sanatatii inimii, a muschilor și a sistemului nervos.
    • Fosfor - joacă un rol important în modul în care corpul nostru folosește adecvat grăsimile și carbohidrații.


    Scăzut în calorii

     Laptele de mare are aproximativ jumătate din numărul de calorii din laptele de vacă. Pentru persoanele care își monitorizează colesterolul, laptele de iapă este o opțiune foarte potrivită pentru menținerea unui nivel scăzut.


     Bun pentru piele

      Un alt motiv pentru care oamenii aleg să folosească laptele de iapă este beneficiul pozitiv pe care îl prezintă pentru cei care suferă de afecțiuni ale pielii, cum ar fi eczeme și psoriazis.

      O altă caracteristică importantă care distinge laptele de iapă este conținutul foarte ridicat de lizozim - o polipeptidă importantă pentru imunitatea nespecifică și conținutul extrem de scăzut de grăsimi. Cu toate acestea, conține o proporție mare de fosfolipide, componente importante pentru construirea membranelor celulare și dezvoltarea țesutului nervos, precum și acizi grași liberi. De asemenea, putem găsi cantități mari de factori activi cu acțiune reglatoare, enzimatică și hormonală. Lizozim-ul prezent in cantitate mare in lapte sprijina regenerarea pielii si mareste rezistenta acesteia la factori externi.

      Serina de aminoacizi este recunoscută pentru ajutorul său cu hidratarea pielii alături de cistină, care oferă sulf suplimentar. Consumul pe termen lung de lapte de iapă ajută organismul să promoveze producția de colagen.

      O importanță esențială pentru buna funcționare a organismului o are Colostrul. Acesta este primul aliment al mamiferelor, fiind unul dintre cele mai bioactive substanțe de origine naturală. Conține o bogăție de proteine ​​biologic active - lactoferină, imunoglobuline IgG, factori de creștere (IGF -1 și 2) și proteine ​​din zer, arginină, aminoacizi cu lanț ramificat ușor digerabili, vitamine și minerale.

      Laptele de iapă conține factori de întărire și creștere a sănătății cu biodisponibilitate ridicată: lizozimă, vitamina C, acizi grași polinesaturați (în principal linoleic și linolenic).

      Colostrul bovin în combinație cu laptele de iapă creează o substanță naturală ale cărei ingrediente funcționează sinergic și cuprinzător.

      Laptele de iapă și colostrul prezent în suplimentele Genactiv au proprietăți similare, mai ales în ceea ce privește activarea și întărirea sistemului imunitar. Prin urmare, combinația acestor două ingrediente garantează sprijinul activ al corpului fiecărei persoane care dorește să aibă grijă de sănătatea și starea ei de bine, mai ales după o perioada de boala, în timpul convalescentei. Utilizarea colostrului sau a unei combinații a acestei materii prime cu laptele de iapă și alte ingrediente benefice permite, printre altele: îmbunătățirea absorbției nutrienților, încetinirea procesului de îmbătrânire, refacerea eficienței musculare și reducerea efectului stresului oxidativ asupra celulelor.

      Laptele de iapă este un supliment alimentar recomandat atât persoanelor care nu pot folosi colostrul, cât și adulților și copiilor pentru a obține creșterea corectă a imunității. Are un efect de întărire a sănătății întregului corp. Stimulează imunitatea intestinelor, reduce inflamația, calmează mâncărimea, arsurile și hidratează pielea.

      Colostrul are proprietăți imunomodulatoare și antioxidante excelente, de protecție, îmbunătățind funcționarea barierei intestinale, energie, creșterea rezistenței fizice, motivației mentale și regenerării după antrenament. Poate fi administrat, cu rezultate deosebite, tuturor categoriilor de varsta (copii, adulti, batrani).

      Atunci când sunt utilizate împreună, aceste ingrediente au un efect de reglare și antioxidant deosebit de puternic. Acest lucru permite finalizarea eficientă și rapidă a proceselor inflamatorii și inițierea procesului de vindecare și regenerare a pielii. Obținem vindecarea imediată și eficientă a pielii deteriorate după tratamente precum mezoterapia sau terapia cu laser. În plus, o astfel de formulă sinergică întărește trei factori anti-îmbătrânire extrem de importanți: reducerea inflamației (reglare), inhibarea oxidării (antioxidare) și îmbunătățirea regenerării (activarea fibroblastelor și reînnoirea epidermică, efect anabolic), care este valoarea extraordinară de produse care conțin colostru și lapte de iapă.

      Coșul tău: