Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

Probleme de piele? Acnee? Utilizarea colostrului în produse cosmetice

Probleme de piele? Acnee? Utilizarea colostrului în produse cosmetice
Colostrul stimulează și susține revitalizarea pielii și are un impact cuprinzător asupra stării tesutului epitelial. Produsele pe baza de colostru dau rezultate deosebit de bune in îngrijirea pielii cu semne vizibile de îmbătrânire, care are și o tendință spre acnee. Datorită beneficiilor sale antibacteriene, antiinflamatorii și antirid, colostrul este capabil să contracareze mai multe probleme ale pielii în același timp. In plus, datorita efectului de întinerire si regenerare deosebita, este folosit si in tratarea acneei, a parului si scalpului.

Colostrul - cum ajută?


Colostrul oferă o doză foarte concentrată de factori biologic activi, inclusiv imunoglobuline și alte substanțe imune care îndeplinesc funcții de protecție și factori de creștere care stimulează dezvoltarea celulelor.

In ultima perioada, au aparut din ce in ce mai multe studii despre utilizarea cu rezultate deosebite a colostrului bovin în întinerirea și regenerarea pielii. Produsele cu colostru încep să fie utilizate într-un număr tot mai mare de cabinete specializate în tratamente de întinerire. Beneficiile produselor pe baza de colostru sunt obtinute prin folosirea cremelor regeneratoare cu colostru, cremelor antirid cu colostru, balsamului de par cu colostru. Efectele colostrului pot fi comparate cu o altă substanță obținută din natura - mucusul melcului, care are de asemenea proprietăți regenerative, antirid și anti-acnee. Acesta este ingredientul cosmetic preferat al femeilor coreene, care se găsește în multe creme și măști.

Lactoferina conținută în crema pe baza de colostru încetinește multiplicarea bacteriilor responsabile de dezvoltarea acneei. Acest rezultat este obtinut atât dupa utilizări externe, cât și dupa utilizări interne.

Cum combate colostrul acneea?


Acneea este un blestem pentru mulți oameni, această problemă afectand în special tinerii adolescenți, dar nu numai. Există mai multe varietăți ale acesteia, toate provocand un grad crescut de disconfort. Din pacate, nu toate cazurile si tipurile de acnee pot fi tratate fără sa ramana cicatrici inestetice pe piele. Defectele vizibile al pielii, care uneori se formează adânc sub epidermă, creaza oamenilor afectati multe probleme si neplaceri.

Vizitele la saloanele de înfrumusețare, pe langa faptul ca pot fi scumpe, ar trebui să va ofere doar sfaturi despre acnee, nu un tratament fara recomandarea medicului. De aceea, nu trebuie sa uitam ca acneea este o boală și, ca oricare alta, necesită consult medical de specialitate.

Una dintre cele mai importante proprietăți ale cremelor pe baza de colostru este ingrijirea pielii si protectia naturala împotriva infecțiilor bacteriene, virale și fungice.

Colostrul conține imunoglobuline (IgG, IgA, IgE, IgM, IgD). Acestea sunt anticorpi imuni responsabili pentru combaterea microflorei daunatoare pentru piele și pentru neutralizarea agenților patogeni. IGF-1 (factor de creștere asemănător insulinei), un ingredient găsit în cocktailurile profesionale de întinerire a pielii, funcționează sinergic cu hormonul de creștere al pielii. EGF (factorul de creștere epidermică) are un efect stimulator și reparator asupra epidermei. Citokinele accelerează procesul de vindecare, stimulează împărțirea epidermei și creșterea corectă a acesteia și îmbunătățesc hranirea și hidratarea pielii, motiv pentru care sunt un ingredient esential al suplimentelor profesionale. Hormonul de creștere GH, care determină creșterea diviziunii celulare, este, de asemenea, prezent ca o componentă a acestor cocktailuri de suplimente în fiole. Colostrul include, de asemenea, vitamine și minerale sub formă de concentrație biodisponibilă extrem de mare, precum și IGF-2, hormoni, enzime, poliamide, acizi nucleici, glicoproteine ​​și aminoacizi.

Toate acestea fac din produsele cu colostru suplimentele ideale pentru a fi utilizate in lupta impotriva problemelor pielii, cum ar fi acneea.

Coșul tău: