Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

COLOSREGEN ȘAMPON

vanzator Genactiv Romania
50.00 RON
cantitate: - +
Expediere: în 24 de ore
Disponibilitate: stoc suficient

DESCRIERE

RECOMANDĂRI

MOD DE FOLOSIRE


Șampon ColosRegen împotriva căderii părului 150 ml

Formulă unică pe bază de colostru bovin bioactiv, lapte de iapă și proteine ​​de mătase care au rol de întărire și regenerare a părului.

Șamponul dermo-cosmetic ColosRegen este destinat îngrijirii scalpului și a părului subțire, slab și care cade.

Datorită ingredientelor active - colostru bovin bioactiv, lapte de iapă și proteine ​​de mătase - șamponul curăță delicat scalpul, îmbunătățește microcirculația, hrănește și întărește bulbii de păr, protejează foliculii de păr de radicalii liberi, mărește elasticitatea și hidratarea structurii părului. prin pătrunderea componentelor sale bioactive sub cuticulă.

Părul devine puternic și strălucitor, iar scalpul este sănătos și elastic. Produsul are și efect anti-static, facilitând pieptănarea părului.

De asemenea, Colostrul bovin și laptele de iapă au și efect de calmare a iritațiilor scalpului.Folosirea șamponului COLOSREGEN este recomandată ca suplimentare și întărire a efectului serului cu factor de creștere COLOSREGEN SERUM

Recomandat pentru toate tipurile de păr și piele, de asemenea și pentru părul vopsit.

Pentru utilizare frecventă.Aplicați șamponul pe părul ud, frecați ușor pielea capului și clătiți bine.

Pentru un efect mai bun și o penetrare mai bună a ingredientelor active, aplicați din nou șampon, frecați ușor scalpul până când se creează o spumă groasă. Spuma bioactivă trebuie lăsată pe păr 2-3 minute înainte de clătire.

Șamponul ColosRegen poate fi utilizat de adulți și copii de câte ori este nevoie, fără limite de timp. O singură aplicație este necesară pentru utilizarea de zi cu zi.

Doar pentru uz extern.
Nu, multumesc
Coșul tău: