Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

COLOSTRIGEN TABS - Tablete de supt cu aromă de zmeură

vanzator Genactiv Romania
85.00 RON
cantitate: - +
Expediere: în 24 de ore
Disponibilitate: stoc suficient
DescriereDOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ INFORMAȚII DESPRE NUTRIȚIECOMPOZIȚIA, AMBALAREA ȘI DEPOZITAREA

Tabletele masticabile/de supt cu aromă de zmeura COLOSTRIGEN

Tabletele de supt pe baza de colostru cu probiotice sunt un supliment alimentar valoros pentru persoanele care doresc să-și mențină sănătatea corpului. Colostrul bovin conține, printre multe altele: factori imuni (imunoglobuline), vitamine și minerale, factori de creștere, proteine ​​bogate în prolină (PRP), lizozim și lactoferină. Colostrul cu extract de aloe Genactiv - tablete pentru supt cu gust de zmeura are un efect de pansare și calmare a gâtului, avand actiune de intarire a imunitatii.

Forma tabletelor de supt este deosebit de valoroasă, deoarece dizolvarea in cavitatea bucala dureaza mult timp, ceea ce asigură un contact îndelungat al componentelor active ale colostrului cu celulele imune, pe care le avem in cantitati mari în gură și in gât. Celulele acestui sistem sunt legate de întregul sistem limfatic (sistemul nostru imunitar este un întreg integrat), astfel încât activarea locală a acestor celule poate afecta indirect și activitatea altor celule imune, chiar și cele îndepărtate de gură și gât, drept exemplu în sistemul urinar-reproductiv sau în piele.

Citiți prospectul înainte de utilizare:

Ingredientele din colostrul bovin cu probiotice tablete, în special lactoferina și peptidele bogate în prolină (PRP), ajută la menținerea funcționării normale a organismului prin:

-susținerea dezvoltării și menținerea mecanismelor naturale de apărare,

-susținerea rezistenței la stres,

-influențează pozitiv asupra menținerii funcțiilor vitale și cognitive,

-susține îngrijirea adecvată a pielii

Administrati cate 2 - 8 comprimate pe zi sau dupa sfatul medicului. Colostrul tablete Genactiv cu zmeura va fi supt incet, nu mestecati. Este destinat utilizării de către adulți și copii cu vârsta peste 3 ani. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Aveți grijă în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.O pastilă conține:

- colostru bovin liofilizat 2h - 100mg

- extract de aloe

- acid L-ascorbic

- extract de zmeură

Ambalare:

60 comprimate

Depozitare:

Preparatul trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizați preparatul după data de expirare.

Nu, multumesc
Coșul tău: