Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

IMMUNO COLOSTRUM ACTIVE

vanzator Genactiv Romania
35.00 RON
cantitate: - +
Expediere: în 24 de ore
Disponibilitate: stoc suficient
DescriereDOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂINFORMAȚII DESPRE NUTRIȚIECOMPOZIȚIE, AMBALARE ȘI DEPOZITARE

IMMUNO COLOSTRUM ACTIVE - 1000 mg de colostru în fiecare plic.

Colostrul este primul aliment al mamiferelor și una dintre cele mai bioactive substanțe de origine naturală. Conține multe proteine ​​biologic active: lactoferină, imunoglobuline IgG, factori de creștere (IGF -1 și 2), proteine ​​din zer, arginină, aminoacizi ramificați ușor de absorbit, vitamine și minerale.

Punem un accent deosebit pe bunăstarea animalelor. Colostrul Genactiv pentru sportivi se obține fără a afecta sănătatea nou-născuților.

Coacăzul negru este o sursă naturală extrem de bogată de antioxidanți - vitamina C și flavonoide, precum și antociani și quercetină.

Immuno Colostrum Active este un produs unic pe piață care conține cea mai mare doză de colostru obținută în primele 2 ore de lactație, când concentrația de substanțe active este cea mai mare. Procesul ulterior de congelare și liofilizare asigură obținerea produsului cu cea mai mare bioactivitate, similar cu produsul proaspăt. Colostrul pliculete, un produs bogat în vitamina C naturală și antioxidanți a fost obținut prin îmbogățirea colostrului cu banane liofilizate și coacăze negre liofilizate, care asigură sprijin pentru sistemul imunitar.Suport intensiv pentru imunitate: 1 plic pe zi (pe stomacul gol). Conținutul plicului poate fi administrat direct în cavitatea bucala sau amestecat cu un cocktail de proteine, apă sau lapte.

Persoane active și sportivi: în zilele fără antrenament - 1 plic pe zi (pe stomacul gol);

in zilele de antrenament - 2 plicuri pe zi: dimineața (pe stomacul gol) și la culcare. Conținutul plicului poate fi administrat direct în cavitatea bucala sau amestecat cu un cocktail de proteine, apă sau lapte.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Se administreaza cu precautie în caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente. Se recomandă o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos. Suplimentul alimentar nu poate fi utilizat ca înlocuitor pentru o dietă variată.IMMUNO COLOSTRUM ACTIVE - 1000 mg colostru în fiecare plic.

supliment alimentar

40 plicuri

Componente: colostru bovin liofilizat 2h - 1g, banană liofilizată - 1g, coacăz negru liofilizat 1g.

Depozitare:

Preparatul trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat. A nu se lasa la indemana copiilor. Nu utilizați preparatul după data de expirare.Sport - ce câștigi?

Trenuj bez przerw

ANTRENAMENTE FĂRĂ INTRERUPERI

Nu lăsați infecția să vă tulbure sesiunile de antrenamente
Najwyższa jakość potwierdzona naukowa

VALIDAT ȘTIINȚIFIC

Singurul colostru cu efecte dovedite în studiile clinice.1.
Czysty i naturalny produkt

PRODUS PUR ȘI NATURAL

Colostru bovin complet natural, nemodificat, fără adaos de substanțe suplimentare.

Importanța colostrului și a laptelui de iapă în antrenamente

  • Crește eficienta corpului în timpul efortului de lungă durată
  • Sprijină motivația mentală pentru exerciții în timpul antrenamentelor de lungă durată
  • Vă permite să mențineți continuitatea antrenamentului datorită performanței musculare constante
  • Încetinește procesul de îmbătrânire
  • Susține dezvoltarea și menținerea mecanismelor naturale de apărare
  • Susține buna funcționare a barierei intestinale
  • Protejează celulele de stresul oxidativ

Prin ce se deosebeste Imuno Colostrum EQ de suplimentele obisnuite?

Immuno Colostrum EQ este singurul produs de pe piață, care este o combinație de două materii prime naturale unice: colostrul din primele 2 ore de lactație, când concentrația de substanțe active este cea mai mare și lapte de iapă. Procesul de congelare și liofilizare asigură obținerea produsului cu cea mai mare bioactivitate, similar cu cel proaspăt. Immuno Colostrum EQ este un produs premium pentru sportivi profesioniști și competitivi care se antrenează în mod regulat si intens, fiind foarte important pentru ei să mențină continuitatea antrenamentului

Procesul unic de producție al colostrului cu probiotice

Fiind unul dintre puținii producători de pe piață, suntem pe deplin responsabili pentru întregul proces de producție, de la momentul obținerii colostrului, prin procesul de înghețare și liofilizare până la ambalarea produsului final. Doar așa suntem siguri că ceea ce primiti este de cea mai înaltă calitate. Contrar descrierilor de pe ambalajul altor produse, colostrul care a fost modificat prin îndepărtarea grăsimilor, cazeinei sau a altor substanțe nu mai este un colostru natural. Beneficiile sale nu se compara cu cele ale colostrului cu compoziție completă. De asemenea, procesarea prin uscare utilizand temperaturi ridicate modifică proprietățile materiei prime. Astfel, substanțele active valoroase sunt distruse, gustul și mirosul produsului uscat obținut fiind si el modificat.

Nu, multumesc
Coșul tău: