Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil
  1. imunitate - stimulare și întărire - capsule Colostrigen, plicuri Colostrigen, EQ ACTIV

  2. menținere stare de bine- aduce un flux de energie, vitalitate, întărire în timpul recuperării după boală - capsule Colostrigen, plicule Colostrigen,EQ ACTIV
  3. probleme ale persoanelor în vârstă - îmbunătățirea proceselor cognitive (prezența proteinei PRP), flux de energie - capsule Colostrigen, pliculețe Colostrigen,

  4. probleme gastrice - laptele de iapă se absoarbe mai ușor decât laptele de vacă, este o alternativă pentru persoanele alergice la proteinele cazeinei - EQ ACTIV
  5. îngrijirea pielii cu probleme - Colostrigen R cremă, capsule Colostrigen
  6. îngrijire specială a scalpului, stimulare a creșterii părului, protecție împotriva efectelor nocive ale compușilor chimici (de exemplu, conținute în vopselele de păr) - ser ColosRegen factor de creștere a părului ColosRegen blocant, capsule Colostrigen, ColosRegen - șampon și mască nutritivă și regenerantă.
  7. îngrijirea zilnică a pielii - inhibarea proceselor de îmbătrânire a pielii, calmarea iritației - cremă cu regenerare intensă Colostrigen R, Cremă hidratantă și calmantă Colostrigen EQ, mască Colostrigen R-hrănitoare și revitalizantă.
  8. antrenamente sportive - accelerarea regenerării după antrenamente, imunitate la infecții - Immuno Colostrum EQ, Immuno Colostrum Active.


Sănătatea părului

întărirea imunității

Sănătatea pielii

Prin ce se remarcă colostrul Genactiv?

Genactiv folosește metoda sa originală de uscare a colostrului, utilizând procese de congelare și liofilizare. Prin urmare, colostrul Genactiv păstrează întreaga valoare a produsului proaspăt.

Numai metoda de congelare și liofilizare garantează menținerea valorii biologice a produsului proaspăt. Temperatura în timpul procesului nu depășește 40 de grade Celsius. Ca urmare, componentele proteice active nu sunt denaturate.

Uscarea cu utilizarea temperaturii ridicate modifică proprietățile materiei prime - substanțele active valoroase sunt distruse și gustul și mirosul produsului uscat obținut se schimbă și ele.

Procesul de liofilizare este cu siguranță mai lent și mai scump decât procesul de uscare la temperatură ridicată, dar garantează păstrarea proprietăților produsului natural.


Genactiv recoltează colostru în decurs de 1-2 ore după începerea alăptării.
Colostrul este produs în glandele lactate numai în primele ore după începerea alăptării. Compoziția sa se transformă treptat în lapte.

Colostrul produs de Genactiv nu este supus niciunei modificări artificiale. Produsele Genactiv sunt complet naturale.
Contrar descrierilor de pe ambalajul altor produse, colostrul, care a fost modificat prin îndepărtarea grăsimii, cazeinei sau a altor componente nu mai este un colostru natural. Beneficiile colostrului modificat artificial nu se ridică la nivelul de performantă al colostrului natural care conține componente complete nemodifcate chimic.

Genactiv recoltează colostru doar de la vacile crescute fermele proprii situate în regiunea Wielkopolska din Polonia.

Turmele se află sub control veterinar constant, iar colostrul este preluat doar de la vaci complet sănătoase, în condiții igienice perfecte. Din acest motiv, colostrul produs de Genactiv respecta toate normele de siguranță si calitate, avănd toate certificările impuse de Uniunea Europeană.

Deoarece colostrul trebuie să-și păstreze proprietățile sale unice, nu poate fi supus niciunui tratament termic și este foarte important cum și de la ce fel de vaci se recoltează. Este importantă sănătatea vacilor, condițiile în care sunt crescute, condițiile de igienă în care este recoltat colostrul. Din pacate, unii producători cumpără colostru de la multe ferme mici, unde nu există un control riguros al felului in care sunt ingrijite animelele.

Coșul tău: