Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

Colostrul

Colostrul este o secreție a glandei mamare a mamiferelor pe care acestea le produc în ultima perioadă înainte de naștere și în primele zile (până la 72 de ore) după naștere. Deci, ce este colostrul? Este un aliment unic, primul administrat de mamă noului născut, care se bucură de valori nutritive speciale, deosebite, deoarece reglează tractul digestiv și sistemul imunitar al organismului tânăr pe care îl pregătește astfel pentru viață în afara uterului. Colostrul bioactiv Genactiv administrat regulat întărește și reglează sistemul imunitar, are proprietăți antivirale, antialergice, antifungice și antibacteriene.
Mergi la magazin >

Când se folosește Colostrul?

Ikona
rezistenţă
regenerare și sprijin
Ikona
bunăstare generală
creșterea energiei, vitalitate, susținerea corpului după boală
Ikona
problemele bătrâneții
îmbunătățirea proceselor cognitive (datorită prezenței proteinei PRP), stimularea energiei
Ikona
îngrijirea zilnică a pielii
inhibarea proceselor de îmbătrânire a pielii, calmarea iritațiilor
Ikona
îngrijirea pielii cu probleme
accelerarea regenerării celulare
Ikona
îngrijire specială a scalpului
stimularea creșterii părului, protecție împotriva efectelor nocive ale compușilor chimici
Ikona
sănătatea intestinului
suport prebiotic pentru microbiota naturală
Ikona
antrenament sportiv
accelerarea regenerării post-antrenament, susținerea imunității

Colostrul este un produs natural format în glandele mamare ale mamiferelor în ultima etapă a sarcinii, adică în scurt timp înainte de naștere și până la 72 de ore după aceasta. Este o secreție biologic activă produsă de mame pentru nou născuți, care apoi se transformă treptat în lapte.

Cum se diferențiază colostrul de laptele matern obișnuit?

Compoziția hranei cu conținut ridicat de nutrienți și energie produsă de mame în perioada de după naștere diferă semnificativ de cea a colostrului - conține mai multe lipide și lactoză, care are valoare nutritivă, dar prezintă considerabil mai puțină albumină. Cantitatea acesteia scade foarte rapid, astfel încât produsele Genactiv folosesc colostrul recoltat în termen de maxim 2 ore după naștere, atunci când conținutul de albumină este cel mai ridicat.

Kiedy stosować Colostrum?

Recoltăm numai colostrul din primele 2 ore după naștere!

Până de curând, colostrul era dificil de obținut, în principal din cauza disponibilității reduse și a prețului ridicat. Calitatea sa avea de suferit datorită recoltării lui in principal din fermele mici, specializate mai mult pe producția de lapte. Colostrul Genactiv este singurul produs recoltat și fabricat integral în Polonia, ce provine dintr-un lot special de vaci și realizat printr-un proces de producție atent supravegheat de companie, respectand toate normele europene de calitate in vigoare. Toate produsele au la baza cercetari stiintifice, compania Genactiv punand pret pe responsabilitate, inovatie si grija pentru respectarea celor mai înalte standarde de calitate si siguranta

COLOSTRUl BOVIN 2H GENACTIV


Colostrul recoltat in maxim 2 ore după naștere, în comparație cu laptele obișnuit, are un conținut ridicat de albumină, un conținut mai scăzut de grăsimi și cazeină și cel mai scăzut conținut de lactoză. Cu cât este mai lungă perioada după naștere, cu atât compoziția secreției produse de glandele mamare se modifică pentru a deveni în cele din urmă lapte, care nu mai are un efect atât de benefic asupra sistemului imunitar. Își schimbă compoziția cu fiecare oră care trece. Cu timpul, conținutul de lactoză din colostru crește și concentrația proteinelor din albumină, ingredientul activ cheie, scade. În câteva zeci de ore, colostrul devine lapte matur. Momentul colectării colostrului Genactiv este crucial pentru calitatea sa. Când trebuie colectat colostrul? Marcajul 2H de lângă numele materiei prime COLOSTRUM BOVINUM indică faptul că Genactiv foloseste colostrul colectat numai în primele două ore de la naștere. Obținerea colostrului chiar de la primul muls este foarte importantă, deoarece doar atunci conținutul de ingrediente bioactive este cel mai ridicat. De asemenea, dovedește că produsele Genactiv folosesc colostrul de cea mai înaltă calitate disponibil pe piață.

Ce conține colostrul?


Cercetările arată că niciun mamifer, cu excepția omului, nu ar putea supraviețui fără colostru, care poate fi considerat drept prima masă oferită de mama sa. Colostrul Genactiv conține un număr imens de substanțe biologic active, în principal proteine ​​(lactoferină, lizozim, imunoglobuline, polipeptide, lactalbumine, glycomacropeptide, cazeină, cytokine), dar și vitamine și săruri minerale. Colostrul diferitelor specii este similar unul cu celălalt și conține aproximativ 250 de substanțe diferite. Similitudinea proteinelor prezente în colostrul diferitelor specii de mamifere este foarte mare. Factorii bioactivi ai colostrului uman sunt cei mai asemănători cu cei găsiți în colostrul bovin sau colostrum bovinum. Datorită substanțelor pe care le conține, colostrul Genactiv activează și reglează sistemul imunitar al mamiferelor nou-născute, care trebuie să facă față amenințărilor prezente în noul mediu post-nastere. În plus, colostrul Genactiv joacă un rol important în maturizarea sistemului digestiv, aflat în stransa legatura cu sistemul imunitar.

Siara bydlęca - Genactiv

Cum se produce colostrul?

Colostrul își poate păstra compoziția naturală și proprietățile complete doar prin procesare corecta La Genactiv, oferim produse 100% naturale pe care am reușit să le obținem printr-un proces avansat de producție dezvoltat de noi si recomandat de specialisti si medici. Colostrul Genactiv congelat este liofilizat, adică deshidratat în cursul sublimării și apoi uscat la temperaturi scăzute.

Când se folosește colostrul?

Colostrul, fiind o secreție cu o compoziție atât de unică, se dovedește a juca un rol fundamental nu numai în alimentarea timpurie a nou-născuților, ci are și un impact semnificativ asupra organismelor mature. Ingredientele pe care le conține colostrul Genactiv au capacitatea de a regla imunitatea sistemică a organismului, printre altele, prin regenerarea intestinelor. Compoziția complexă si activa din suplimentele Genactiv reface funcțiile adecvate ale barierei intestinale, recomandand folosirea colostrului pentru imunitate.

Care colostru este cel mai bun?

Oferta Genactiv include suplimente alimentare care conțin numai colostru natural liofilizat si nemodificat. Sunt disponibile sub formă de pulberi (cutii și pliculețe), capsule, pastile masticabile și suspensii. Produsele Genactiv din seria COLOSTRUM COLOSTRIGEN și Immuno Colostrum vor ajuta la reglarea și la menținerea sistemului imunitar în cea mai bună formă. Colostrul Genactiv Colostrigen, sub forma de pliculete sau în cutie de 200 gr, pe lângă colostrul bovin, conține și extract liofilizat de banane, în timp ce pliculetele Immuno Colostrum Active conțin extract liofilizat de coacăze negre. Genactiv va oferă și o cutie de 200 g, care contine un amestec de colostru bovin și lapte de iapă. Colostrul Genactiv în cea mai pură formă, fără adaos de ingrediente suplimentare, poate fi găsit în capsulele Colostrum Colostrigen. Toate produsele noastre sunt potrivite pentru persoane de toate vârstele, inclusiv copii și vârstnici. Oferta Genactiv include produse cu colostru pentru copii, colostru adulți, produse pentru imunitate copii și imunitate adulți. De asemenea, beneficiile colostrului sunt ideale pentru persoanele active fizic care doresc să accelereze regenerarea după antrenamente.

Proces produkcji Colostrum - Genactiv

Pentru problemele de piele, recomandăm produsele cosmetice Genactiv COLOSTRIGEN R (cremă cu efect regenerant intens pentru leziuni ale pielii și măști hrănitoare și revitalizante pentru față). Pentru îngrijirea zilnică și stimularea părului slăbit și care cade, produsele din seria Genactiv COLOSREGEN (șampon, ser, mască și blocant) vă vor fi de mare ajutor.

Coșul tău: