Ikona Transport prin curier rapid
Ikona Livrare in 24-48 de ore
Ikona Sistem de plata securizat, simplu si confortabil

Aflați de ce produsele Genactiv
sunt atât de speciale:

Colostrum 2H

Colostrum 2H

Compania Genactiv este singura care recoltează colostru în primele 1-2 ore după începerea alăptării. Prin urmare, colostrul Genactiv conține cea mai mare concentrație de substanțe active
UN PRODUS COMPLET NATURAL

UN PRODUS COMPLET NATURAL

Colostrul produs de Compania Genactiv nu este supus niciunei modificări artificiale. Noi recoltăm colostru doar de la vacile din cirezile proprii, crescute în regiunea Wielkopolska din Polonia. Turma este monitorizată veterinar constant, iar colostrul este preluat doar de la vaci complet sănătoase, care trăiesc in condiții igienice perfecte și controlate.
Colostrum 2H

SISTEM DE PRODUCȚIE PROPRIE

În producție, folosim metoda noastră originală de uscare a colostrului utilizând procedee de liofilizare (uscare la rece). Prin urmare, colostrul nostru păstrează întreaga valoare calitativă a produsului proaspăt. Temperatura în timpul procesului nu depășește 40 de grade Celsius. Ca urmare, componentele proteice active nu sunt denaturate. Procesul de liofilizare este cu siguranță mai lent și mai scump decât procesul de uscare la temperatură ridicată, dar garantează păstrarea proprietăților produsului natural.

Colostrum Bovinum

Colostrum Bovinum
Genactiv
Genactiv

COLOSTRUL GENACTIV - UN PRODUS UNIC:

Colostrul se obține numai de la primul muls după începerea lactației (1-2 ore după naștere), conține cea mai mare concentrație de substanțe active excepționale, este un produs complet natural, păstrează întreaga valoare biologică a produsul proaspăt datorită congelării și liofilizării, cea mai înaltă calitate și siguranță sunt confirmate prin laboratoare de cercetare certificate și numai animalele sănătoase crescute în fermele moderne poloneze sunt sursa materiei prime.

FERMELE NOASTRE: VACILE NOASTRE

Colostrul Genactiv este obținut de la vaci de lapte, de rasa Holstein-Friesian, crescute in cele mai bune cirezi de vaci situate în zona Wielkopolska din Polonia.

Crescătorii pun un accent deosebit pe bunăstarea animalelor, oferindu-le toate condițiile necesare unei dezvoltări sănătoase, ceea ce are un efect benefic asupra longevității, sănătății și eficienței producției.

Colostrul nostru se obține fără a afecta sănătatea nou-născuților.

Se folosește doar surplusul de colostru pe care vițelul nu îl poate bea.

COWS

VACILE NOASTRE

CAII NOȘTRI

OUR FARMS: HORSES

FERMELE NOASTRE: CAII NOȘTRI

Folosim doar iepe poloneze de rasă pură.

Caii cresc intr-o fermă proprie, situată în zona Natura 2000.

Caii pasc pe 50 hectare de pajiști permanente, în principal pășuni.

Laptele se recoltează de la iapă doar o dată pe zi, din a doua lună de viață a mânzului, atunci când mânzul primește și hrană solidă pe lângă laptele iapei. Astfel, cel mic nu are de suferit.

Coșul tău: